Ђурић: Понош је као начелник Генералштаба чистио је ципеле генералима држава агресора

НАЗВАО ГА И ЈЕДНИМ ОД ПРОТАГОНИСТА РАСПАРЧАВАЊА СРБИЈЕ ЧИЈА СЕ БИОГРАФИЈА НЕ МОЖЕ ОПРАТИ

* „А сада би да се јуначи ширећи лажи и мржњу према председнику сопствене земље

_____________________________________________________________________________

         ПОТПРЕДСЕДНИК Главног одбора Српске напредне странке (СНС) Марко Ђурић оценио је данас да су потпредседник Народне странке Здравко Понош и његови коалициони партнери били протагонисти политике распрачавања и уништавања Србије и богаћења на муци српског народа и да не постоје "паре којима се њихове биографије могу опрати".

         "Баш као што су распарчавали и уништавали Србију када су били на власти и због власти, то покушавају да чине и данас критикујући сваки покушај санирања штете коју су управо они нанели сопственој земљи, али тиме само потврђују општи утисак о њиховој криминалној и деструктивној историјској улози", оценио је Ђурић.

         Он је у писаној изјави оптужио Поноша, али и лидере Савеза за Србију Драгана Ђиласа и Вука Јеремића да су разарали војску, уништавајући економску основу друштва и стотине хиљада људи оставили без посла и хлеба, "служећи сваком страном господару за кога су мислили да може да их очува на власти, пошто су знали да их грађани неће".

         "Здравко Понош је капитулантска кукавица која је као начелник Генералштаба Војске Србије рибала ципеле генералима држава агресора на нашу земљу, а сада би да се јуначи ширећи лажи и мржњу према председнику сопствене земље", додао је Ђурић.

         Потпредседник Народне странке Здравко Понош изјавио је да се Александар Вучић не понаша као председник свих грађана, него као гувернер над поробљеном Србијом који "љуби скуте неколицини императора" и да такав начин владања води ка радикализацији односа у друштву са несагледивим последицама.

         "Уместо да испуњава предизборна обећања која је дао грађанима Србије, Вучић испуњава обећања која је дао странцима додворавајући се моћнијим од себе као што се некад додворавао Шешељу (Војислав)", рекао је Понош у интервјуу за недељник Време.

         (Бета)

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари