Мектић: Нећу поштовати одлуку о бојкоту одлучивања у институцијама БиХ

ОБЈАВИО ДА СЕ О СВОМ `ШТРАЈКБРЕХЕРСТВУ` НИЈЕ ДОГОВАРАО НИ СА КИМ У СДС

Осмех онога зна ко му држи леђа

* ФАКТИ: Очекивано? Наравно! Мектић је политички Бошњак као и Жељко Комшић. А још и добија инструкције са исте стране са које Комшић и Изетбеговић

_________________________________________________________________________ 

       ДРАГАН Мектић (СДС), посланик у Представничком дому БиХ, рекао је да ће учествовати у одлучивању и да ће гласати на седницама.

        „Не верујем Милораду Додику, он је потписао АНП и улазак у НАТО да би сео у фотеље у институцијама БиХ. Нећу поштовати ту одлуку о којој говори Милорад Додик, јер ако говоримо о земљишту и располагању - то је Додик давно могао урадити, јер РС никада није завршила реституцију, постоје власници тог земљишта, људи који имају право“, рекао је Мектић.

        Навео је да у својој странци није ни са ким контактирао, те да је преко Твитера већ објавио да ће учествовати у раду институција БиХ, јер неће учествовати у томе да Милорад Додик распарчава то пољопривредно земљиште и од њега прави грађевинско.

        „Не верујем му јер је све до сада урадио што је тражено, почевши од личних карата, укидања платног промета са Србијом, АНП-а, што он није напустио  институције“, рекао је Мектић.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари