Кацин: САД преузимају одговорност за просперитет и мир у ЕУ и на З. Балкану

ОВАЈ КАО ДА ЈЕ У СЕКСУАЛНОМ УЗБУЂЕЊУ, А САДА ЈЕ АМБАСАДОР СЛОВЕНИЈЕ У НАТО

Јелко Кацин

           НОВА америчка администрација је поручила да се уходава и преузима одговорност за стабилност, просперитет и мир у Европи, у Европској унији и на Западном Балкану, рекао је амбасадор Словеније при НАТО Јелко Кацин, коментаришући посету потпредседника САД Мајка Пенса Црној Гори.

          Он сматра да је то била права порука у право време упућена нашем континенту, свету и некима који нису фактор стабилности у региону.

          „Пошто је Црна Гора недавно постала чланица НАТО, долазак Пенса био је и посета савезничкој држави, па и честитка Црној Гори, која је у Алијанси преузела све обавезе и одговорности”, рекао је Кацин за „Побједу”, преноси РТЦГ.

          Словеначки амбасадор каже да је Пенс боравио у Црној Гори из више разлога.

          „Дао је снажну поруку и подршку САД целом региону и појединим земљама које су се одазвале адекватним присуством највиших представника држава региона. По нивоу присутности може се јасно оценити интерес држава да унапреде и продубе сарадњу са САД”, каже Кацин.

          (Танјуг)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

karabas's picture
karabas 12:58 12.08.2017.

  • +17
Voting is closed.

Да ли је неко нешто питао овог словеначког мајмуна?

Pavle's picture
Pavle 20:57 12.08.2017.

  • +9
Voting is closed.

Још доста давно сам уочио ту несрећу да нас хрвати и словенци и босанци уче и помажу нечему. Као дете сам се чудио шта има словенци или хрвати нас да уче и помажу, ваљда дете има боље осећаје док се не искваре временом.

Њихова мантра коју брже врте и од венилатора је ми вам помажемо на путу у ЕУ, Око ЕУ интеграција око ЕУ, НАто, САдЕУ,НАто, сАД ,ЕУ, ЕУ, ЕУ, САД, НАТО, ЕВроатланске итд. Како нам не помажете на путу за Русију :)))) па не можете, демон је ограничен. Демонску ти мајку јебем кацине словеначку смотану.

Додај коментар