Трифуновић: Апсолутно ништа се неће десити 13. априла – Вучић неће поднети оставку

„НАШЕ ЈЕ ДА БУДЕМО ЦИВИЛИЗОВАНИ, ОНИ ЋЕ НАРАВНО ПРОВОЦИРАТИ СУКОБЕ“

* „Ако протести и престану после 13. априла - немојте бити депресивни због тога, они су већ учинили своје. Ми смо тај брод заљуљали, повећали рупу, отворили још двадесет и пет пукотина, пољуљао се муљ, пацови су почели да беже, Јутка је смењен, Симоновић је смењен. Њихов тужни, напукли брод је прилично прсао

_________________________________________________________________________

           ЛИДЕР Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић рекао је у Чачку да нема никаква очекивања од протеста опозиције који је заказан 13. априла у Београду.

           Трифуновић је у емисији "Отворено о свему" чачанског медија Озонпресс казао је да се "апсолутно ништа неће десити 13. априла и да председник Србије Александар Вучић неће поднети оставку и неће клекнути пред народом и затражити опроштај".

           "Можда ће плакати, пошто воли да плаче, и кука како га сви мрзе и нико не воли. Што је потпуно нормално, Александре шта да ти радим", рекао је Трифуновић.

           Он је казао да учесници протеста треба да се понашају цивилизовано и да не наседају на провокације власти.

           "Наше је да будемо цивилизовани, они ће наравно провоцирати сукобе, они већ постављају контроле на регионалним и ауто-путевима где ће се вршити ванредни технички прегледи како би се људи спречили да дођу до Београда", рекао је Трифуновић.

           Трифуновић је додао да учесници протеста 13. априла у Боеграду не треба да улазе у иниституције.

           "Сви треба да се појавимо на протесту у Београду и не треба да улазимо у институције. Ово није ситуација као на протестима 96. и 97. године када нас је тукла полиција, када смо сузавце гутали и када је било озбиљних крвавих сцена насиља", рекао је Трифуновић и додао да је на првом протесту ове године видео да "нико око Скупштине не гази травњак и да је схватио да су због тога победили без обзира што их је дванаест пута мање".

           Он је оценио да су протести "Један од пет милиона" "већ направили пукотине" и "заљуљали брод".

           "Ако протести и престану после 13. априла немојте бити депресивни због тога, они су већ учинили своје. Ми смо тај брод заљуљали, повећали рупу, отворили још двадесет и пет пукотина, пољуљао се муљ, пацови су почели да беже, Јутка је смењен, Симоновић је смењен. Њихов тужни, напукли брод је прилично 'прсао'", рекао је Трифуновић и додао да власт већ иде у кампању без обзира да ли ће избори бити расписани.

           (Бета)


 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари