Обрадовић: Не долазимо на седницу о Косову – поштујемо „Споразум са народом“

„ОДБИЈАМО ДА УЧЕСТВУЈЕМО У ВУЧИЋЕВОМ РИЈАЛИТИ-ШОУ – НИШТА ПРЕ ДОГОВОРА О ПОШТЕНИМ ИЗБОРИМА“

 

           ПРЕДСЕДНИК Двери Бошко Обрадовић изјавио је данас да посланици те странке неће присуствовати седници Скупштине о Косову заказаној за 27. мај.

           Обрадовић је казао да ће Двери поштовати "Споразум са народом" и да ће наставити да бојкотују рад Парламента све док се не испуне захтеви са протеста "Један од пет милиона Сви као један" одржаног 13. априла.

           "Док не буде дијалога на теме слободе медија и поштених избора, неће бити разлога за повратак у било које скупштине, за било које друге теме", рекао је Обрадовић новинарима испред Цркве Светог Марка.

           Председник Двери нагласио је да одбија да учествује у "Вучићевом ријалити шоу" и додао да "након седам година Вучић 'глуми' седницу о Косову, а да грађани не знају ни један детаљ његовог плана."

           Покрет Двери је данас организовао шетњу под називом "Дефиле дечјих осмеха" која је отпочела на платоу испред Цркве Светог Марка, а завршава се у Ташмајданском парку где је тај покрет организовао програм за децу.

           Обрадовић је казао да Србија треба да добије "министарство за породицу" које ће се бавити породичним питањима, а главни задатак тог министарства биће борба против "беле куге".   

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари