Ковачевић: Не смемо учествовати у изборној трци у којој су нам везане ноге а џак цемента на леђима

„НЕКИ ПОЗИВАЈУ ДА ОСВОЈИМО ЈОШ ЈЕДАН ГРАД – ТАКО ЋЕМО ИМАТИ ВЕЋИНУ ЗА 700 ГОДИНА“

* „Потребно је Вучићу извући испод ногу хоклицу звану медији. Замислите његов дуел са мном или са Вуком Јеремићем, замислите дуел Александра Вулина и потпредседника НС и бившег начелника Генералштаба Војске Здравка Поноша. Ми само то тражимо, ништа друго, никакво фаворизовање

______________________________________________________________

        ПОТПРЕДСЕДНИК Народне странке Синиша Ковачевић изјавио је данас да је бојкот избора неопходан јер се не сме пристати на трку у којој су опозицији "везане руке и ноге и натоварен јој је џак цемента на леђа", док друга страна "трчи слободно и без препрека".

        "Кажу они који су за излазак на изборе да учествујемо да бисмо освојили још један град. И, шта, имаћемо три града, Параћин, Шабац и тај још један? Па онда да чекамо још четири године за још један град. По том принципу ћемо освојити већину за 700 година, негде око 2720. године. Бојкот је једини артикулисани чин који може да донесе промене", рекао је Ковачевић у Смедеревској Паланци, где је разговарао са грађанима.

        Ковачевић је истакао да и опозиција мора имати право на равноправан приступ медијима у изборној кампањи, а не да се на телевизијама са националном фреквенцијом готово по цео дан, често и у исто време, емитују гостовања председника Србије и СНС-а Александра Вучића.

        "Потребно је Вучићу извући испод ногу хоклицу звану медији. Замислите његов дуел са мном или са председником Народне странке Вуком Јеремићем, замислите дуел министра одбране Александра Вулина и потпредседника Народне странке и бившег начелника Генералштаба Војске Србије Здравка Поноша. Ми само то тражимо, ништа друго, никакво фаворизовање", рекао је Ковачевић.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари