Илић: Србији ће бити боље кад Новак Ђоковић уђе у нашу политику

ЗАШТО МАКРОН НИЈЕ ОБЕЋАО ДА ЋЕ ПРЕИСПИТАТИ ПОДРШКУ НЕЗАВИСНОСТИ „КОСОВА“?

          ПРЕДСЕДНИК Нове Србије (НС) Велимир Илић казао је данас да Србији неће бити боље док српски тенисер Новак Ђоковић не престане да се бави тим спортом и не уђе у политику.

         "То би био прави председник", нагласио је Илић на конференцији за новинаре, пренела је НС.

         Илић је говорио и о посети француског председника Емануела Макрона Србији и навео да му је драго што је Макрон говорио о љубави према Србији, али и навео, да је ту љубав заборавио на прослави стогодишњице од завршетка Првог светског рата.

         "Приликом посете делио је комплименте и Србији и њеном председнику, говорио о великој љубави између Србије и Француске, али нисмо чули праву подршку у смислу потеза које ће Француска повући у име те љубави. Није рекао да ће, рецимо, Француска преиспитати своју подршку независности Косова", рекао је Илић.

         Он је, говорећи о потписивању великог броја споразума приликом Макронове посете Србији, закључио да је "Србија на распродаји".

         "Вучић је један обични циркузант који свом народу пише писма. Да је само половину средстава која је уложио у своју кампању 'Будућност Србије' определио за помоћ пољопривреди, не би било проблема са малинарима. Србији је потребан озбиљан председник, а не овај 'ријалити шоу' мајстор", рекао је Илић о председнику Србије Александру Вучићу.

         Он је говорио и о заменику градоначелника Београда Горану Весићу и навео да је он "велики градитељ".

         "Народ му каже – треба нам канализација, а он закључи – ево гондоле", оценио је Илић.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари