Четворица ватерполиста Звезде нападнута у Сплиту – утакмица са Морнаром отказана

НАПАДАЧА БИЛО ПЕТ - ТРОЈИЦА ПОБЕГЛА, А ЈЕДАН ПОСЛЕ ЗАДОБИЈЕНИХ УДАРАЦА СКОЧИО У МОРЕ

          ЧЕТВОРИЦА ватерполиста Црвене звезде нападнута су данас у Сплиту пред утакмицу са Морнаром у Регионалној лиги, преноси хрватски "24 сата".

          Медији јављају да се играчи "Звезде" враћају у Београд, и да је утакмица отказана.

          Како се наводи, ватерполисти Звезде у клупским обележјима нападнути су на сплитској риви, тројица су побегла, а један је због неколико ударца чак морао да скаче у море у бегу. Сплитска полиција саопштила је да је ватерполиста после удраца одбио лекарску помоћ.

          "Добили смо дојаву, по изласку на место догађаја нисмо затекли нападаче, а момка који је скочио у море смо превезли до хотела да се пресвуче. У току је разговор у којем ћемо утврдити детаље", поручили су из сплитске полиције.

          Сплитска полиција трага за петорицом нападача.

          Директор Ватерполо клуба Црвена звезда Игор Милојевић каже да су играчи нападнути у центру Сплита металним шипкама, палицама и ножевима, иако ниједног тренутка нису провоцирали

          Милојевић је открио да Александро Краљ, који је скочио у море како би побегао од нападача, има видљиве последице са фактуром носа, Душан Васић је задобио ударце у леђа, а Милош Максимовић у ногу металном шипком.

          – Инцидент се догодио у кафићу у центру, играчи су били у цивилним јакнама, а испод су имали мајице клуба. Велика је разлика клупска обележја, а не навијачка. Најнормалније су седели, конобар је препознао обележја и обратио се Максимовићу баш због тога. Они су хтели да напусте објекат, а онда се појавила група хулигана са шипкама, мислим ножевима и палицама – рекао је Милојевић на ванредној конференцији у просторијама ВСС.

       

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари