Владимир Путин на свадбу шефице аустријске дипломатије долази са козачким ансамблом

КАРИН КНАЈСЛ ЗОВУ „ЖЕНСКИМ КРАЈСКИМ“, А УДАЈЕ СЕ ЗА БИЗНИСМЕНА ВОЛФГАНГА МАЈЛИНГЕРА

* Свадба са 100 званица биће у Штајерској, а Путин ће на њу стићи из Немачке где ће са Ангелом Меркел разговарати и о „претњама заједничким економским пројектима“ (о Трамповом угрожавању магистралног гасовода Северни ток-2)

* Карин Кнајсл је на челу аустријског Министарства спољних послова свега осам месеци. На том положају је наследила Себастијана Курца, али не на његов предлог. Њу је кандидовала Аустријска партија слободе коју и домицилни и западни глобалисти само што нису називали фашистичком. А предложила је упркос томе што није њен члан

* Путин доводи козачки ансамбл на свадбу жене која зна седам језика и велики је споиљнополитички зналац. Она је већ постала искушење за англосаксонску и глобалистичку политику која већ годинама демонизује и Русију и Путина. Карин Кнајсл није само паметна него и храбра: одбила је да Аустрију укључи у антируску хистерију поводом „тровања Скрипаља“

___________________________________________________________________

         ВЛАДИМИР Путин ставио је на нове муке западне „пријатеље“ своје земље.

         Оживљавајући свадбене традиције царске Русије, прихватио је позив да сутра у Штајерској присуствује венчању шефице аустријске дипломатије Карин Кнајсл која се удаје за бизнисмена Волфганга Мајлингера.

         Венчању ће присуствовати 100 пробраних званица, међу њима и аустријски канцелар Себастијан Курц.

         Како је објавила немачка новинска агенција DPA, која се позвала на „дипломатске изворе у Бечу“, руски председник ће на свадбу довести десет чланова козачког ансамбла који ће бити задужени и за „песму за младенце“:

         Свадбу ће обезбеђивати припадници најелитније аустријске специјалне јединице „Кобре“.

         Путин ће на свадбу стићи из Немачке где ће са Ангелом Меркел азговарати и о „претњама заједничким економским пројектима“ (Трамповом угрожавању магистралног гасовода Северни ток-2).

         Кнајсл се удаје у 53-ој години, а Мајлингер је већ напунио 65, тако да и нису баш прави младенци.

         Руски лидер се са Кнајсл упознао пре нешто више од месец дана у Бечу. За време последње посете Аустрији.

         Управо тада је и добио позив да буде гост на свадби аустријске министарке. И, прихватио је да дође, а део америчких и европских медија одмах је почео да пише о „свадбеној дипломатији лукавог Путина“.

         Карин Кнајсл је, иначе, на челу аустријског Министарства спољних послова свега осам месеци. На том положају је наследила Курца, али не на његов предлог.

         Њу је кандидовала Аустријска партије слободе коју и домицилни и западни глобалисти само што нису називали фашистичком. Упркос томе што није њен члан.

         Оценила је да је Кнајсл „женски Бруно Крајски“ и – предложила.

         Кнајсл је озбиљан научник и стручњак за Блиски Исток.

         Зна седам језика.

         Њен отац је био лични пилот јорданског краља Хусеина.

         Након што је дипломирала на Бечком универзитету, наставила је постдипломаке прву у Аману, па у Јеврејском универзитету Јерусалима.

         Она је већ стигла да посети Москву и одбије притисак Лондона и Брисела да се Беч придружи антируској хистерији поводом „тровања Скрипаља“.

         У јуну је заједно са Путином положила венац на споменик совјетским војницима који су у Другом светском рату ослободили Аустрију.

         У односима Аустрије и Руске империје биле су две епизоде које много говоре: Руски император Николај Први спасио је Беч пославши трупе које су угушиле мађарски устанак 1848-ме, а Хабсбурзи су, упркос томе, одбили да подрже Русију у Кримском рату који је избио 1853-ће.

         Путинов долазак на свадбу Карин Кнајсл није тек лиична дпломатија, мада јесте и то.

         Император Николај Други био је у мају 1913-те на свадби једине кћерке немачког цара Вилхелма Другог Викторије-Луизе и принца Ернста Августа Хановерског.

         Путин има добре личне односе са више европских политичара, а под рефлекторима су највише њеегови односи са Герхадром Шредером и Силвијем Берлусконијем.

         Реално, Путин доводи козачки ансамбл на свадбу жене која је већ искушење за англосаксонску и глобалистичку политику која већ годинама демонизује и Русију и Путина.

         Карин Кнајсл није само паметна него и храбра.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари