Моника Левински у документарцу открила како је завела Клинтона

ТВРДИ ДА ЈЕ ЊИХОВА ВЕЗА ПОЧЕЛА НА 1995. НА ЈЕДНОЈ РОЂЕНДАНСКОЈ ПРОСЛАВИ У БЕЛОЈ КУЋИ

* „Упутили смо се према купатилу, где смо постали још интимнији. Делио ми је комплименте, ја сам узвраћала. Дошли смо до тачке у којој би он у ранијим сусретима увек стао. Некако сам застала и питала жели ли наставити. Он је коначно рекао да жели

 ________________________________________________________________________

         МОНИКА Левински признала је у новом документарцу да се већ првих дана у Белој кући заљубила у тадашњег председника Била Клинтона те је често кокетирала с њим, а чак му је једном показала доње рубље како би привукла његову пажњу.

         Клинтон је присуствовао рођенданској прослави једног радника Беле куће која се одржала 1995. године, а Левински је схватила да јој гаћице вире из хлача, присетила се у документарној серији „The Clinton Affair“.

         "Уместо да сам повукла хлаче према горе, као што бих иначе направила, сад нисам направила ништа. Моје гаћице није видeо нико у просторији, осим Клинтона", рекла је.

         "Док сам пролазила крај канцеларијеа Џорџа Стефанопулоса, провирила сам унутра. Бил је стајао тамо и сигнализирао ми да уђем. Мислила сам да је немогуће да ми срце удара тако брзо. Тада то нисам знала, али то је био тренутак у којем сам ушла у зечју рупу", рекла је.

         Левинскi и Клинтон тад су започели дугогодишњу везу која је завршила скандалом.

         "Увек смо разговарали о тајности те везе. Били смо опрезни, али очито не довољно. Била сам потпуно препуштена на његову милост и немилост", рекла је она.

         Како каже, у то јој се време веза с "првим човеком слободног света" чинила попут "повезивања".

         "Наравно да сам схваtала да је он председник, но мислим да ми је пуно значило то што ме жели неко кога су други људи жеlели, ма колико то погрешно било. Имала сам 22 године и тако сам се осећала", испричала је.         "Упутили смо се према купатилу, где смо постали још интимнији. Делио ми је комплименте, ја сам узвраћала. Дошли смо до тачке у којој би он у ранијим сусретима увек стао. Некако сам застала и питала жели ли наставити. Он је коначно рекао да жели", казала је Левински.

         "Тога дана изашла сам на вечеру. Нико од људи које сам сусрела на вечери није ми рекао да имам мрље по хаљини. Мрље сам видела тек након неколико дана када сам хаљину испробавала пред својом пријатељицом која ме наговорила да сачувам хаљину с Клинтоновим спермом", закључила је Левински.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари