Британска краљица Елизабета II има лажну руку за махање народу

ДОБИЛА ЈЕ НА ПОКЛОН ОД АУСТРАЛИЈСКИХ СТУДЕНАТА, АЛИ ЈЕ НАВОДНО ЈОШ НИЈЕ КОРИСТИЛА

* Daily Mirror наводи да се краљици „лажна рука“ сивдела, а да је она може активирати „лаким покретом своје праве руке“. Када она тај покрет начини, „лажна краљичина рука“ почиње да  се помера удесно и улево, имитирајући њено „природно махање публици“

__________________________________________________________________________

         БРИТАНСКА краљица Елизабета II има специјалну направу која јој омогућава да – уколико се премори, а то пожели – маше народу као да маше сопственом руком – објавило је електронско издање лондонског Daily Mirror.

         Исти лист наводи да је то „специјална рукавица“ направљена по мери и изгледу њене руке, а налази се на врху „специјалне дрвене полуге“.

         Daily Mirror наводи да је то „лажна краљичина рука“ коју она може активирати „лаким покретом своје праве руке“.

         Када она тај покрет начини, „лажна краљичина рука“ почиње да  се помера удесно и улево, имитирајући њено „природно махање публици“.

         Лондонски лист се – пишући ово – позвао на књигу Queen of the World (Краљица света“), у којој њена кћерка Ана открива да сукраљици-мајци ту руку „као шаљиви поклон“ донели пре неколико година аустралијски студенти, признајући да јој се тај поклон може „учинити помало дрским“.

         Међутим, њој се поклон свидео.

         Аутор књиге - Роберт Хардмен – наводи да је она „руку за махање народу“ одвезла у свој шкотски замак Балморал, у којем традиционално проводи лето.

         Хардмен је свему дописао:

         „Не мислим да је краљица ту руку икада користила јавно, али сам чуо да је она у њеној породици омиљени предмет породичних шала и пецкања“.

         Британска краљица је ушла у 92. годину.

         На трону је већ 66 година и својим поданицима редовно маше, а имала их је у једном тренутку у 32 земље.

         Свака држава у свету којаЕлизабету II признаје за своју краљицу – не назива је британском него својом. Тако је она „краљица Канаде“, „краљица Аустралије“...

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари