САИФ АЛ-ИСЛАМ: Лажу да ћу се предати Хагу!

ОЧЕКИВАНИ ДЕМАНТИ ГАДАФИЈЕВОГ СИНА И НАСЛЕДНИКА

  • Не верујте тим лажима! Могу само да поновим речи свог оца: „Ми се никада нећемо предати! Ми ћемо или победити или погинути у борби“, поручио присталицама нови шеф нове либијске опозиције

        СИН и наследник Моамера Гадафија – Саиф ал-Ислам – демантовао је „вести“ пласиране преко западних медија да има намеру да се преда Међународном кривичном суду у Хагу.

        Лидер анти-НАТО опозиције обратио се присталицама и јавности  преко информативног сајта Ал-Баваба са апелом да не верују никоме ко тврди да он и бивши шеф либијске обавештајне службе Абдула ас-Сенуси воде индиректне преговоре са МКС.

        „Не верујте тим лажима! Могу само да поновим речи свог оца: „Ми се никада нећемо предати! Ми ћемо или победити и погинути у борби!“ Зато, сви ви који волите Моамера Гадафија, сви који сте му остали верни, морате веровати једино свом руководству. А ми ћемо заједно довести до краја борбу коју је започео велики херој Либије Омар ал-Мухтар (предводио борбу Либијаца против италијанске окупације), а наставио Моамер Гадафи“, нагласио је Саиф ал-Ислам у писаном обраћању. 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари