National Review: Западној цивилизацији неће доћи главе Путин већ – сам Запад

КАНАДА ВЕЋ ПРОГЛАШЕНА ЗА ПОСТНАЦИОНАЛНУ ДРЖАВУ БЕЗ ПРЕТЕЖНОГ ИДЕНТИТЕТА

  • „Наша информативна издања су за западну цивилизацију већа опасност и од Русије јер гурају леве идеје и погледе и мултикултурализам. Чак и кад би Русија употребила своје нуклеарно наоружање против Запада – она би убила људе, али не би убила западну цивилизацију. У холокаусту је убијено много Јевреја, али није ишчезла јеврејска цивилизација”

          ЈЕСТЕ да Русија располаже нуклеарним оружјем којим може нането огромну штету и побити масу људи, али она није главна претња Западу – оценио је амерички портал National Review.

          Одмах је прецизирао да је главна претња Западу – управо сам Запад:

          „Наша информативна издања су за западну цивилизацију већа опасност и од Русије јер гурају леве идеје и погледе и мултикултурализам. Чак и кад би Русија употребила своје нуклеарно наоружање против Запада – она би убила људе, али не би убила западну цивилизацију. У холокаусту је убијено много Јевреја, али није ишчезла јеврејска цивилизација”.

          Аутор текста, Денис Прагер, овоме је додао: „Руски нуклеарни потенцијал је за Запад удаљена претња. Руководство у Москви, исто као и совјетско у своје време, разуме да постоји и функционише принцип гарантованог узајамног уништења”.

          National Review посебно наглашава: за западну цивилизацију највећи проблем је губитак вере у саму себе, а Русија са тим нема никакве везе. И наставља:

          „Опасност долази од наших медија и са наших универзитета који су претежно лево оријентисани. Европске земље настављају да примају милионе муслимана који не намеравају да прихвате њене вредности, а западни медији и академски кругови и даље шире мултикултурализам. Са зида Универзитета Пенсилваније скинута је Шекспирова сликазато што је био бели мушкарац. Зар то није удар на западну цивилизацију?!”

          Прагер је апострофирао Канаду, истучући да је већ проглашена за постнационалну државу без претежног идентитета:

          „Зар нам је то урадио Путин? Он јесте крвожедни квазидиктатор, али сво неуважавање западне цивилизације долази од западних медија и универзитета”.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

draganz's picture
draganz 21:24 06.08.2017.

  • +55
Voting is closed.

Неко ко назива Путина "крвожедним квазидиктатором" и који у трагању за разлогом пропасти западне цивилизације не спомиње уништења које је запад почино и даље чини широм света, не може бити сматран релевантним да његова реч има икакву вредност.

тек успут's picture
тек успут 22:39 06.08.2017.

  • +33
Voting is closed.

Било би занимљиво чути његов одговор на основу чега конкретно је изнео онакву квалификацију.

Иванка's picture
Иванка 22:50 06.08.2017.

  • +39
Voting is closed.

Они имају само једно образложење: "то сви знаjу". "Сви знаjу" зато што њихови медији то понављаjу сваки дан. "Лаж коjа jе поновљена много пута, постаје истина".

don_kihot's picture
don_kihot 00:58 07.08.2017.

  • +15
Voting is closed.

Ivanka

A ima i ona "Sto je laz veca, vise joj se vjeruje".
Nego da vas pitam, mozete li prokomentarisati nove sankcije S. Koreji od strane SBUN i kako tumacite rusko i kinesko odobravanje istih?
Hvala

Иванка's picture
Иванка 08:41 07.08.2017.

  • +23
Voting is closed.

У томе нема ништа чудно. Ми смо увек били против ширења нуклеарног оружја. То је званични став Русије. Северна Кореја је наш комшија и наша главобоља jер друг Ким је непредвидив. Исто важи и за Кину. Дакле, наше заjедничко гласање са Кином није неочекивано. Друга ствар је да, наравно, Русија и Кина нису заинтересовани за пад Северне Кореjе и за уједињење две Кореје, дакле, помоћ за Северну Кореју ће бити обезбеђена.

don_kihot's picture
don_kihot 12:18 07.08.2017.

  • +13
Voting is closed.

Ivanka

Sa ovim vasim komentarom mozete jedino burek umotati jer je od pocetka do kraja brutalna neistina i zamjena teza.
Ovim sankcijama S. Koreja je ostecena milijardu dolara na izvoz. Ko ce im te pare namiriti? Rusija i Kina? hahaha
Sankcijama se takodje zabranjuje bilo kakva privredna saradnja sa S. Korejom. Znate li vi uopste sta to znaci?!

S. Koreja je pod ekonomskim embargom Ujedinjenih Nacija. Alo boljsevici planeta zemlja vas zove!!!

I jos jedna "sitnica", ptice na granama i ribe u korejskom moru znaju da je Kim Jon-un eksponent Kine i da se on tu skoro nista ne pita. Zato sada suti!

Prije mjesec dana Rusi su za te iste sankcije ulozile veto. Ovaj put su komunjare iz Kremlja podrzali svoje "partnere" iz Wasingtona. Za šaku licnih interesa prodase saveznika. O kakvog li skaradnog licemerja!!!

Mjenja Putin politiku kako sunce promijeni stranu. Moskva i nema spoljnju politiku niti je ikad imala. Jedino su me Kinezi strasno iznenadili a tipovao sam na njih. Izgleda cim je petokraka na zastavi tu hljeba nema.

Ivanka, korejski narod je prodat za šaku americke laži.

Americki saveznici koji su deset puta gori od S. Koreje posluju netaknuto.

Иванка's picture
Иванка 12:28 07.08.2017.

  • +18
Voting is closed.

Бла бла бла... Могли би сте да пљујете по Русиjи и без мог коментара. Зашто сте ме питали? :)))

don_kihot's picture
don_kihot 14:36 07.08.2017.

  • +8
Voting is closed.

Ivanka

Pitao sam vas posto sam ocekivao drugaciji odgovor.

S. Koreju ste prodali, Sirija svakako gori u plamenu, od Srbije ste digli ruke, tamo u Venecueli sekunde dijele od drzavnog udara... Imate jos Iran da prodate i to je to jel da?!

Иванка's picture
Иванка 15:31 07.08.2017.

  • +13
Voting is closed.

Наравно. Сутра. А Кину - прекосутра. Не. Прво ћемо продати Монголију Кини. А затим - целу Кину. Са Хонг Конгом.
Док нисмо дошли у Сирију, Сириjци су имали мир и тишину. Шта да радимо, ми смо империjа зла, зар нисте знали? Долазимо да срушимо нешто. Увек jе било тако.

don_kihot's picture
don_kihot 15:42 07.08.2017.

  • +8
Voting is closed.

Ivanka

Kad je Hruščov poslao rakete na Kubu, Amerikanci su morali da ispune citav spisak ustupaka kako bi se brodovi vratili nazad. Od toga je najvise profitirala Kuba kao najveci sovjetski saveznik na drugom kontinentu.

To je bila diplomatija Ivanka. Tako su se stitili saveznici.

Danas se Hruščov okrece u grobu kad vidi sta mu naslednici rade. Car Putin i nadsvetovna oligarhija.

Иванка's picture
Иванка 15:54 07.08.2017.

  • +13
Voting is closed.

Хрушчов је учинио много тога. Велики дипломата, шта рећи. На пример, дао је Крим Украјини. А ми смо, незахвални наследници, вратили Крим у Русиjу. Нема сумње да се он окреће у гробу.
Хрушчов jе ставио ракете на Куби зато што су САД успоставиле своје ракете у Турској. То је била претња за нас. А не за то да би штитио Кубу.

don_kihot's picture
don_kihot 16:19 07.08.2017.

  • +9
Voting is closed.

Odlicno! Trk u Venecuelu sa raketama inace je precrtajte iz oskudne liste saveznika.

Eto Car Putin je vratio Krim ali je digao ruke od skoro 20 miliona etnickih Rusa u Ukrajini.
Sad na tom Krimu parama kupuje socijalni mir da bi mogao usidriti svoje brodove. Tako je Broz radio na Kosovu pa kad nestane para nestane i mira.
Kratki su vam vidici Ivanka.

Иванка's picture
Иванка 16:39 07.08.2017.

  • +13
Voting is closed.

"Trk u Venecuelu sa raketama inace je precrtajte iz oskudne liste saveznika".
Ми добро знамо да смо одувек имали само два савезника - своjу воjску и морнарицу. :) Тако је било, јесте и биће.

don_kihot's picture
don_kihot 21:58 07.08.2017.

  • +9
Voting is closed.

Ljepuskasti su Putinovi govori, on tacno zna sta narod voli. Samo bi volio cuti misljenje prosjecnog Rusa koji zivi 100km od Moskve. Rusiji su potrebni saveznici a njih je sve manje. Sve sovjetske saveznike Rusija je izgubila, ostali su samo kontakti iz proslosti. U saveznike treba ulagati.
Diplomatija Moskve danas se zasniva na tome da sacuvaju neposredno okruzenje.
Eno vam Bjelorusija ukida vize za SAD i EU i stalno prave neke ustupke. Nece ljudi u izolaciju sa vama. Vi ste pogubni vlastitom narodu a da ne spominjemo sire.

Иванка's picture
Иванка 23:11 07.08.2017.

  • +11
Voting is closed.

"Ljepuskasti su Putinovi govori, on tacno zna sta narod voli".
Није Путин то рекао, већ Александар Трећи.

"Sve sovjetske saveznike Rusija je izgubila"
Нису били савезници, већ вазали, као што су сад вазали Запада. Узмите, рецимо, Бугара. Када је Хитлер напао Совјетски Савез, они су били савезници Хитлера. Када је Совјетски Савез почео да jури Немце, Бугари су постали савезници СССР-а. То се не зове "савезници", то се зове "курве". :))

Реците ми, колико савезника има Кина? Иран? Индија? Ни jедног. То их не смета. И они не траже да направе неке савезе. Јер сваки савез подразумева одрицање од суверенитета. И не требају нам савезници. Ми смо у стању да се бранимо сами.

Белорусиjа jе једном ставила Европе једно питање: "Да ли сте у стању да замените Русију за нас?" Европска унија искрено је одговорила: "Не". На овом приближавање Белорусије са ЕУ jе било завршено.
Наша "изолација" је врло пријатна. Ми не позивамо никога. Срећни смо. :)
https://ruskarec.ru/news/2017/08/01/84-ruskih-gradjana-smatraju-da-su-sr...

don_kihot's picture
don_kihot 01:12 08.08.2017.

  • +9
Voting is closed.

Mi smo malo skrenuli sa teme a tema je bila ruska spoljnja politika koju vi lose izbjegavate.
O vojsci i mornarici cuo sam od Putina, ali svejedno ko je rekao svakako je nesvrsishodno. Jacina svake zemlje se prije svega ogleda u ekonomskom razvoju. Neopisive su zablude ruskih medija kad kazu da su sankcije Rusiju dodatno ojacale a jos posle prvog energetskog paketa sankcija 2014. cijena nafte opala za 50%, Rusija upala u recesiju iz koje se jos nisu oporavili. BDP pao za 40% a stopa siromastva skocila sa 12 na 14,2% dok su devizne rezerve opale za 120 milijardi dolara za samo godinu dana. Dobar dio tih rezervi su pretapali da bi zaustavili inflacionu stopu i deficit budzeta a onda ti isti ruski mediji koji govore o "sreci" da bi ublazili paniku naroda iznosili podatke o porastu rublje za 20%. Druga je stvar sto je ruski narod skroman pa mu za srecu ne treba puno ali cinjenice su takve. Meni ovo nije drago ali je tako.
Rusija je petrodrzava gdje oko 60% njenog ekonomskog razvoja zasniva se na nafti i gasu. Putin za 16 godina ni za procenat nije uspio smanjiti tu zavisnost zato sto je tehnoloski napredak Rusije jako spor i neprilagodljiv.
A onda izadje Sergej Rjabkov i kaze da su zavisni od dolara i da to moraju promjeniti jer ce u suprotnom nagrabusiti. Pa u nastavku kaze da se ipak nada normalizaciji odnosa SAD i Rusije u vrhuncu krize kad jedni drugima protjeruju diplomate, otimaju konzularnu imovinu i kad Amerikanci vrse najveci ekonomski pritisak sankcijama od raspada varsavskog pakta.

I u vrhuncu tog svjetskog kriminalnog konglomerata, Rusija udovoljava Amerikancima i podrzava sankcije protiv S. Koreje koje jedino koriste Amerikancima. Ne bi to toliko bilo skandalozno da samo mjesec dana prije Kremlj nije osporio te iste sankcije.
Kinezi jos gori. Sute i ne javljaju se.

Znate Ivanka zasto sute? Pa pritisno ih dolar a sad ih cijedi u njihovoj nemoci.

Иванка's picture
Иванка 09:02 08.08.2017.

  • +9
Voting is closed.

Скоро сам плакала када сам прочитала како сте забринути за нас. :))) Исто тако "западни партнери" и наши либерали нам причаjу колико смо сиромашни. А ми се смеjемо.
Све ове глупосте сам читала у нашим либералним медијама. То је лукава игра бројева. Узгред, они нису увек истините. Удио сектора нафте и гаса у БДП-у Русиjе је 7-9%, док у већини земаља ОПЕК та цифра достиже 40-45%.
http://dailymoneyexpert.ru/how-to-save/2016/03/14/na-igle-naskolko-silno...
И нисте рекли ништа о златним резервима. :)
Из неког разлога, ми се не бојимо. Немамо гладне. У поређењу са 90-им годинама живимо као краљеви. :)) Као што ми кажемо: онаj ко је преживео 90-тих година, таj се не боjи ничега.

don_kihot's picture
don_kihot 17:44 08.08.2017.

  • +6
Voting is closed.

Nisu to igre brojeva nego surove cinjenice. Skoro dvije trecine privrednog razvoja zasniva se na izvozu nafte i gasa dok ostale grane industrije na celu sa metalurgijom i masinstvom opstaju isklsurove visokim carinama na uvoz strane robe.
Bice prilike razradicemo detaljno ovu temu pa ces od smijeha plakati jos vise.
Nego da spremite vi milijardu dolara S. Koreji da se slucajno i brat Kim ne okrene protiv vas.

Slobodanka's picture
Slobodanka 13:54 07.08.2017.

  • +19
Voting is closed.

Don-Kihote Dosadili ste nam svima sa tim juirišanjem na Rusiju. Sad Vam je i to malo pa ste pridodali i Kinu. Lepo se Vi vratite na vetrenjače.
Sećam se da ste ranije napisali da ste veoma nezadovoljni što je Crna Gora ušla u NATO i da i Vaši potiču iz Crne Gore. Po Vama za takvu crnogorsku izdaju čojstva i junaštva svi drugi su krivi samo ne Crnogorci.

Baš to sam čekala i dočekala sam da čujem da ste posle ranije početog pljuvanja po Srbiji počeli da pljujete i po Rusiji, čak i po Kini. Ranije su Crnogorci počeli sa pljuvačinom po Srbima da bi opravdali svoju izdaju u vidu secesije od SRJ. Potrudili su se na pokvaren i podmukao način da izdaja bude lepa i poštena te da izgleda kao herojstvo i spašavanje od "nevaljale" Srbije.
Ni to im nije bilo dosta pa su priznali i njima bratski OVK narod - šiptarsko nezavisno Kosovo.
I ni to im nije bilo dosta pa su pomogli sa finansiranjem SNS stranku da i u Srbiju stignu otpadničke duše slične i srodne njihovim. Preko njih Džukelanović na neki način osvaja i pokorava Srbiju koju inače iz dubine duše mrzi.

Kad god Crnogorci nešto krupno zabrljaju samo drugi su krivi, a oni uvek ostadoše pošteni i čistog obraza. Ko Vas ne zna skupo bi Vas platio.
Ne mislim da je ceo narod kriv za ulazak Crne Gore u NATO, ali protiv toga se trebalo na vreme izboriti u Crnoj Gori, a ne tamo negde u Moskvi ili Pekingu. Možda jednom budu u Crnoj Gori neke drugačije vlasti pa raspišu taj referendum i isprave "krivu Moraču" i "krivu Ribnicu" , a dotle ne zavadjajte nas sa celim svetom.

тек успут's picture
тек успут 21:22 07.08.2017.

  • +16
Voting is closed.

Дон Кихота смо читали као лектиру. Авај, нико нам тада није рекао да је његова "борба" плод болесног ума.
Па, тако...

don_kihot's picture
don_kihot 16:21 07.08.2017.

  • +9
Voting is closed.

Ti si najozbiljniji kandidat da zamjenis mog vjernog slugu Sancu. Samo ovaj put nedam vam magarca.

тек успут's picture
тек успут 22:39 07.08.2017.

  • +12
Voting is closed.

На твоју жалост нисам се кандидовао за слугу јер ми то, некако, не лежи, а ни кичма ми не дозвољава. А магарца свакако задржи, лепше ће му бити са саплемеником.

don_kihot's picture
don_kihot 14:41 07.08.2017.

  • +10
Voting is closed.

Slobodanka

Ovaj vas komentar je klasican soroševski model napada iz boljesevicke baze.
Idemo redom!

Prvo, ja ne jurisam na Rusiju nego na one lenjiniste u Kremlju i na njihovu propalu politiku. Ruski narod izuzetno cijenim.

Drugo, vi kad govorite o Crnoj Gori mjesate vlast sa narodom. Sve grijehe Djukanovica vi pripisujete narodu!!!

Trece, ne pljujem ni po Srbiji. Sluzite se klasicnim napadima lažima. Ali simpaticni ste mi i dalje.

Cetvrto, Kina je ovim sankcijama S. Koreji pokazala svu svoju nemoc da se odupre americkim pritiscima. Cak je i Slobo Milosevic sa malom Srbijom odbijao sankcije Republici Srpskoj a velika dinastija Ming sa milijardu i po stanovnika pade za činiju rize.
To sto amerikanci imaju nukearne rakete u J. Koreji i Japanu nista nikome? Jel da?

Na koga ce te rakete? Na Iran?! hahaha

Boljsevici boljsevici...

Санчо Панса's picture
Санчо Панса 15:19 07.08.2017.

  • +14
Voting is closed.

Gospodaru moj, savjetujem vam da planove neprijatelja ne iznosite javno i glasno, jer im tako ukazujete na greške i nenamjerno ih upozoravte i pomažete im a Vama to nije cilj, ali to znamo Vi i moja malenkost. Svoje viđenje situacije i viziju budućnosti iznositi pred narodne mase je besmisleno, iz jednostavnog razloga, jer oni ne mogu dokučiti do Vaših visina gospodaru...Zato ne trošite uzalud vaše dragocjenu energiju i potencijale, utihnite i držite ih u neznanju...dok ne dođe Vaše vrijeme!

Pozdrav, Vaš vjerni sluga
Sančo Pansa

Иванка's picture
Иванка 15:36 07.08.2017.

  • +16
Voting is closed.

"Prvo, ja ne jurisam na Rusiju nego na one lenjiniste u Kremlju i na njihovu propalu politiku. Ruski narod izuzetno cijenim".
За референцу. Руски народ подржава политику Кремља. :) Дакле, покушаj да представите да је руски народ једно, а Кремљ друго, - то је бесмислица. Данас је то једно те исто. Током Јељцина је било супротно.

don_kihot's picture
don_kihot 15:48 07.08.2017.

  • +10
Voting is closed.

Pa i srpski narod podrzava politiku Vucica ako cemo suditi po ishodu glasova. Narod ko narod, podvodljiv i glup. Birokratija velika a standard siromasan.

Иванка's picture
Иванка 17:04 07.08.2017.

  • +14
Voting is closed.

Дакле, током Јељцина смо били паметнији? Ниво подршке Јељцина у 1991. години је био 52%, у 1993. - 24%, у 1995. - 3-5%, у 1999. имао jе тенденцију да нулу. Ниво подршке Путина је последњих неколико година стабилно изнад 80%.
С обзиром да су током 90-их, сви ТВ канали радили у корист Јељцина, а сада, чини се, наша телевизија ради на штету Путина.

mrljavko's picture
mrljavko 00:51 07.08.2017.

  • +22
Voting is closed.

Ne znam koliko da prihvatim sve ono sto je prikazano u interpretaciji clanka National Review-a. Da li je sve upravo doslovno tako. Nije li tu malo dodato boje i politike ovog portala.
Ipak verujem da je Zapadni covek, a posebno SAD tesko mentalno degradiran covek. Decenijama se njima uliva u glavu odredjeno misljenje, jer je mozak plasticna glinena masa koja moze da se formira kako god hoces, bez obzira sto svi mi mislimo da imamo neki mozak i da mi sami upravo mislimo i donosimo zakljucke i odlucujemo. Decenijama se njima uliva u glavu zabluda demagogije i tu me niko ne moze pokolebati, jer mi moje iskustvo i kontakti dosta toga sugerisu i govore. Taj covek mnogo vise zna od mene, ali da li uvek bas sve one prve i potrebne stvari, ali istovremeno dleko vise ne zna od mene mnogo obicnijih i normalnih stvari. Mozda sam i ja nakaradno nasadjen, sto uopste i nije nemoguce. Ali vratimo se mi onoj sustini, po kojoj bi trebalo da ljudi shvataju da postoje i drugacija misljenja i dugacija opravdana misljenja. Americka politika, pa i americka ubedjenja pocivaju na jedinim jedinstvenim i tvrdo neprikoslovenim premisama njihovog misljenja, duboko dole cije je dodirivanje davno zaboravljeno ili je to tema tavu. Ni ja da polazim od istih premisa, ne bih mogao ista drugo da zakljucim i smislim, vec ono sto i oni. I ja bi bio duboko uveren u iste stvari sto i oni. Tu je i najveci problem sa SAD. Njihov pojam "konkurencije" nije zdravo postavlje. Nije moralno postavljen. Njihov pojam mrznje nepprijatelja, odnosno konkurentnog protivnika, takodje nije zdravo postavljen. Njihovo verovanje u buducnost i dobrobiti covecansta su isuvise egoisticki postaljena. Njihove reci za one koje ne vole, ne razlikuju razlicite interese od mrznje i zlih zmijskih reci, jer sve postoji zbog njih ili njihove patoloske bolesti. Sve u svemu to sve kada se uzme u obzir i njihovo asocijalno ponasanje u medjunarodnoj zajednici, onda i da se posipaju pepelom koliko hoce, oni time nista nece da kazu, jer i njihovo samoposipanje pepelom ima opravdanje za njihovo ponasanje. Oni se u sustini nikada stvarno pepelom ne samopsipaju. Asocijalno vaspitanje nacije u duboko usadjeno uverenje o garancije uspeha svojim asocijalnim shvatanjima duboko je utisnuto u njihov mozak. I njihovi filozofi polaze od pogresnih asocijalnih premisa, a mozda su i drugi pogresni ako je baza zivog sveta upravo asocijalnost. Asocijalnost je uspeh, sreca i bogatstvo i sveti duh u svima nama. A kako se sve to odrzava tako lepo, to je upravo dokaz da je stav asocijalnosti sustinski stav zivota. Dobrim standardom i demagogijom. A od kuda dobar standard potice. Asocijalnost ne postavlja to pitanje van pojma izuzetne pameti, izuzetne sposobnosti i izuzetnog sistema vrednosti i moralnih premisa shodno opravdanim potrebama. Kakve onda komentare ocekivati, osim prividno laznih samoposipanja pepelom.

Moguce da je i moje misljenje bazirano na pogresnim premisama, samo ipak smatram da ne treba dozvoliti samo jednom eksperimentatoru, bez obzira ako je do juce bio uspesan, da izvodi svoje svoje eksperimente bez kontrole na zivom svetu. To njegovo "veliko preduzimastvo" i "neizmerna genijalnost" ipak mogu da se skrhaju u nezapamcenu trgediju i pomorstvo.
Manje da se lazno posipa pepelom u kojem upravo suprotno istice samog sebe, a vise da cuje glas i drugih, a ko zna sta nam je majka priroda namenila. Nama ostaje samo da verujemo da je moguce da sprecimo nekoga koji se samodrogira, jer nije samo on u pitanju.

Санчо Панса's picture
Санчо Панса 04:29 07.08.2017.

  • +24
Voting is closed.

Putin je na dobrom putu da zaustavi sataniste, koji dva i po vijeka uništavaju svijet i trasiraju naše živote pretvarajući svijet u roblje birajući predsednike država kojima naređuju sa vrha piramide, ali je taj put dug i on ih je za sada samo usporio.

To vidimo, jer i dalje šefovi država - pripadnici "duboke države" nastavljaju da izvršavaju naređenja i planove Satanista i sprovode ih u djelo. Svi sabotiraju Trampa, jer nije njihov i naređeno im je da to rade...
Vidimo i u Srbiji, iako imamo Rusiju i Kinu uz nas, i jači smo nego ikada, naša vlast nastavlja sistematski da razrađuje plan popuštanja Šiptarima i predaje KiM njima i Amerima.

Znači da su i ovi domaći produžena ruka i sledbenici "duboke države" koja je direktni izvršilac naređenja koja primaju od Satane kom su se zakleli na poslušnost i vjernost...

Посматрач's picture
Посматрач 09:26 07.08.2017.

  • +18
Voting is closed.

Ја више не знам шта је лево а шта десно у свету.
Али знам шта је код мене лево и десно.
Медији запада су десни, дубоко нацистички геноцидно радикални.
Народи Западне Европе су начинили највећи геноцид у људској историји. Малтене су истребили народе на три континента или их минимализовали до безначаја а кренули са четвртог који је још увек њихова домовина Европа.
Међусобно се глођу за превласт и за преотимање отетих територија.
Полако је кренула још једна инвазија. Не би се могла назвати баш инвазија, али већ су Португалци пре неколико година дошли до схватања да им је један од излаза из економске стагнације - пут у Африку.
Мало их задржавају Арапски народи, али зато Запад њих немилосрдно уништава. Није само нафта у питању. Даљи план је вероватно и продор у Африку са својим вишком становника, а поготово из католички фанатичне Шпаније и Португалије.
Најмногобројнији народ на Свету нису ни Кинези ни Индијци. И ту су обрнули истину.
Западноевропљани Англосаксонци, Франци, Германи, Шпанци и Португалци и то све уз пратњу осталих мањих и осредњих народа Западне Европе, данас су "народ са много истоветних нација" са око 2,5 милијарде становника на 4 континента. Дакле, најмногобројнији народ на свету су Западноевропљани. Има их више од Кинеза и Индијаца заједно. Има их више од 1/3 на Планети, али то се никада не спомиње. Нема везе што имају доста нација, све је то једно паковање.
Тзв Латино народи, сви пореклом Шпанци и Потругалци су помало супротстављени осталим народима Западне Европе и њиним потомцима на два континента где су се размилели, али то су само интерна супротстављања, која су делимично продубљена због Америчке превласти. Ништа више и ништа мање. Према осталом делу човечанства, они на крају ипак делују, јавно или тајно, удружени.
Дакле, то су геноцидни народи сви редом и сви су десни. А њихови медији предњаче.
Друго је то што због економије и силе тих народа нико на Свету или не сме или не жели да им скреше ко су и шта су.
Како то они себе називају левим?
Када су окренули стране?
Њихови народи уопште нису мултикултурални, али се не буне због својих мултикултуралних медија и чак ће свуда где је то под морање, врло послушно рећи да они јесу мултикултурални(ако употребљавам ову реч правилно. Нисам сигуран, али сам сигуран у њено значење). Али ако имате прилике да се спријатељите са неком "западњаком", неће много времена проћи да схватите.
Нису ништа мање националисти од мене.
Слободно занемарите њихово политички коректно тумачење национализма као нацизма.
Тамане Арапе на милионе по северној Африци а примају их на десетине хиљада да се власи не досете. Добро им дође што се Муслимани увек групишу у једној области и ту изграде џамију, што делује импресивно, али само у тој области. А ту област могу да збришу за један сат. Зашто би? Немају потребе.
У Европи муслимани не преовлађују ни под разно, осим опет у неким областима или градовима. И то делује импресивно и по потреби, застрашујуће. Може бити да се понегде преиграју, али генерално неће. То што је Европа притиснута да максимално прима Исламце је ствар којом Америка дрма кавез нацистичкој Немачкој и Француској од скора(иако их Европа баш и не прима. Нема њих у Европи ни 10%, осим у медијима)
Овај горе чланак је само балансирање. Није он настао као паметовање једног човека. Тако се неприметно гради основа са које ће стартовати смиривање хормона мултикултуралности кад "тамо неки" одлуче да је време.
Стекао сам утисак да ће сједне стране на Африку направити инвазију Кинези, а са друге Западњаци.
Овде сам њихову мултикултуралност сагледао као маску за даље насељавање територија, иако су нам подметнули уверење како Муслимани насељавају њихове територије.
То уопште није истина.
Мултикултуралност је маска за друге планове.
Још мало па да нас убеде како су стварно решили да униште своје Западне нације.

misko's picture
misko 03:07 08.08.2017.

  • +7
Voting is closed.

ZAPAD je ubio KOKAIN.

Додај коментар