NBC: Флин признао да није ни FBI рекао све о својим контактима са Кисљаком

ИСТА ТЕЛЕВИЗИЈА ТВРДИ ДА ЈЕ О ТИМ КОНТАКТИМА РАЗГОВАРАО СА ТРАМПОВИМ ЗЕТОМ КУШНЕРОМ

          БИВШИ помоћник Доналда Трампа за националну безбедност, Мајкл Флин, признао да је FBI дао лажну изјаву о својим контактима из децембра 2016-те са руским амбасадором у Вашингтону Сергејом Кисљаком.

          Чак је признао да је сакрио да је о тим својим контактима разговарао са Трамповим зетом Џаредом Кушнером – објавила је Трампу ненаклоњена телевизија  NBC.

          По њеним сазнањима, Кушнер је био тај који је Флину посаветовао да се са „представницима Русије“ повеже поводом расправе у Савету безбедности УН о резолуцији која се тицала Израела јер позивала да Тел Авив одмах обустави насељавање „окупираних палестинских територија“.

          Флин је постао Трампов помоћник 20. јануара, а у време контаката са Кисљаком био је саветник његовог изборног штаба и потом „прелазног тима“.

          Био је принуђен да поднесе оставку када се открило да ни потпредседнику САД Мајклу Пенсу није рекао све о контактима са Кисљаком.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Лазар's picture
Лазар 14:27 02.12.2017.

  • +9
Voting is closed.

Ми Срби треба да учимо од американаца... Треба под хитно покренути истрагу ко је, и на какав начин, имао било какав контакт са америчким амбасадором званим скот. Још од Брозових времена та прекоморска гамад се меша у наше унутрашње ствари. Томе треба стати на пут користећи америчка искуства...

Додај коментар