ХОЛАНД: Кенедија је убио Освалд, испаливши три метка за 11 секунди

Најновија верзија убиства бившег председника САД биће представљена у документарцу "ЏФК: Изгубљени метак"

  • Историчар и новинар Макс Холанд предводио тим који је дигитално увећао велик број аматерских снимака од 22. новембра 1963. године и направио јединствени снимак, који даје јасну слику шта се дешавало тог дана
  • Наш закључак је да је Освалд испалио три хица за 11 секунди, што је готово двоструко више од шест секунди, како већина људи верује да је било и како је записано у мемоарима 'Шест секунди у Даласу'. Ми тврдимо да су била три хица у 11 секунди, што одговара Освалдовим способностима", саопштио је Холанд

        ЛОНДОН, (ФоНет) - Тим историчара и бивших припадника америчке Тајне службе, које је предводио историчар и новинар Макс Холанд, утврдили су, уз помоћ најновије технологије, да је Ли Харви Освалд сам убио председника Сједињених Америчких Држава (САД) Џона Кенедија, а документарац о томе биће приказан на каналу Национална географија.

        Холанд је предводио тим који је дигитално увећао велик број аматерских снимака направљених 22. новембра 1963. године и направио јединствени снимак, који даје јасну слику шта се дешавало тог дана.

Ли Харви Освалд

        Тим ће своје истраживање представити у документарцу "ЈФК: Изгубљени метак".

        Тим је на аматерском снимку, који је тог дана направио Роберт Хјуз, открио фигуру у сенци која се креће на шестом спрату зграде тексашке библиотеке школских књига и верује се да је то Освалд.

        "Наш закључак је да је Освалд испалио три хица за 11 секунди, што је готово двоструко више од шест секунди, како већина људи верује да је било и како је записано у мемоарима 'Шест секунди у Даласу'. Ми тврдимо да су била три хица у 11 секунди, што одговара Освалдовим способностима", рекао је Холанд.

        Кенеди је убијен 22. новембра 1963. године, док се у отвореном аутомобилу возио улицама Даласа у друштву супруге и тексашког гувернера Џона Коналија.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари