Елизабета II одлучила да круну препусти унуку принцу Вилијаму и снахи Кејт Мидлтон

ЗАОБИШЛА СИНА ЧАРЛСА ЈЕР ВЕРУЈЕ ДА „МЛАЂА ГЕНЕРАЦИЈА“ МОЖЕ БОЉЕ УЧВРСТИТИ ПОЗИЦИЈЕ ВИНДЗОРА

        ПРЕМА одлуци британске Краљице Елизабете II, војвоткиња и војвода од Кембриџа ускоро ће постати краљица и краљ.

        Краљица је одлучила да круну препусти унуку, принцу Вилијаму и снахи Кејт Мидлтон.

        Чињеницу да је овим потезом прескочила једну генерацију, односно свог сина, принца Чарлса од Велса и његову супругу Камилу, војвоткињу од Корнвола, Елизабета је објаснила тиме што је последњих деценија краљевска породица прошла кроз велики број негативних трендова. Нагласила је да је млађа генерација много подобнија да поправи имиџ династије Виндзор.

        Краљица је оценила да Кејт и Вилијам имају будућност и да их непрестано прати позитиван имиџ у модерном свету, због чега ће ускоро наследити круну, открио је извор из краљевске палате:

        „Краљица је 65 година свог живота посветила династији Виндзор и њеном опстанку. Сада она види да Кејт и Вилијам имају снагу и енергију да добро обаве краљевски посао у модерном свету када је реч о одржању монархије. А краљица ће заувек радити оно што је најбоље за успех монархије. Такође, краљица је истакла да не види да монархија тренутно има углед који је некада имала, али да Кејт и Вилијам то могу преокренути“.

        Преузимањем круне, Кејт и Вилијам ће бити монарси 16 земаља Комонвелта и врховни владари Англиканске цркве.

        Yahoo.com/Pink.rs

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

робокап's picture
робокап 23:58 11.08.2017.

  • +1
Voting is closed.

Краљ ФИЛИП је управо због овога склоњен.Као ГРК ---пореклом Принц Чарлс је прво крштен као православац а затим као и отац прешао у АНГЛИКАНСКУ ЦРКВУ а ОВА НЕМАЧКА БАБЕТИНА из династије САКС_ГОТА не дозвољава.Какви бре ВИНДЗОРИ---ТО СУ НЕМЦИ А НЕ БРИТАНЦИ.Покојна ДАЈАНА ЈЕ САМО ПОСЛУЖИЛА да се мало побољша ГЕНТИКА а су је УКОКАЛИ:

Марко Обилић's picture
Марко Обилић 18:42 12.08.2017.

  • +8
Voting is closed.

Што јес, јес - да си ни један унук на овом свету не пожели тако опаку бабу: прво му кокне кеву, па му на крају то надокнађује уваљивањем пропале круне.

Додај коментар