Американац ископао ујаку очи због даљинског управљача!

ДОГОДИЛО СЕ У САВЕЗНОЈ ДРЖАВИ ИЛИНОИС

  • Жртва, чији идентитет није саопштен, рекла полицији да се са сестрићем Ексуламом Холманом отимала око даљинског, који је пао и разбио се. Холман је онда ујака бацио на под, забио му палчеве у очи и почео да их чупа. На крају га је подигао и бацио низ подрумске степенице

        ЧИКАГО, (ФоНет) - Један Американац ископао је свом ујаку очи након што су се посвађали око даљинског управљача и он је пребачен у болницу у тешком стању, саопштила је полиција у граду Џолијет у америчкој савезној држави Илиноис.

        Несрећни 62-годишњак је успео да позове полицију и помоћник шерифа га је пронашао да дну подрумских степеница са рукама испруженим испред себе и крвавим лицем.

        Лекари су констатовали да су му оба ока ишчупана шест милиметара ван очне дупље. Човек, чији идентитет није саопштен, рекао је полицији да се са сестрићем Ексуламом Холманом отимао око даљинског, који је пао и разбио се. Холман га је онда бацио на под, забио му палчеве у очи и почео да их чупа. На крају га је подигао и бацио низ подрумске степенице.

        Полиција је пронашла Холмана у кући и ухапсила, а згрожен оним што је чуо, судија му је одредио кауцију од чак милион долара, преноси АП.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари