Телевизија ABC прекинула пренос Трамповог говора кад је Клинтонову назвао оснивачем ИД

СКАНДАЛ ЈЕ УТОЛИКО ВЕЋИ ШТО ЈЕ ИСТУ ОПТУЖБУ ИЗГОВОРИО И У ИНТЕРВЈУ CBS

 

          АМЕРИЧКИ телеканал ABC прекинуо је директан пренос наступа кандидата Републиканске партије за председника САД Доналда Трампа у Дејтона-Бичу.

          Ово је, заправо, дупли скандал. Не само што је био прекинут говор могућег будућег председника Сједињених Држава, него је прекид још уследио у моменту када је Трамп оптужио Хилари Клинтон за бујање екстремизма на Блиском Истоку, повезавши њену одговорност са временом док је била на положају државног секретара САД.

          Трамп је деловање Клинтонове на тој функцији назвао једним од главних разлога што је дошло до јачања позиција исламиста на Блиском Истоку и на северу Африке.

          Чим је ово изговорио директан пренос је био прекинут.

          Тачније, моменат прекида био је на крају ове три Трампове реченице:

          „Погледајте на Орландо, Сан-Бернардино, Светски трговински центар, погледајте шта се догађа у свету. Ми смо дозволили Исламској држави да узме своју садашњу позицију. То је учинила Хилари Клинтон…Они треба да је награде као оснивача Исламске државе”…

          Трамп је до прекида преноса успео да изговори тачно ово и оволико.

          До искључења је дошло упркос томе што Трамп није први пут све ово изговорио. Јер, претходно је у интервју телекомпанији CBS такође рекао да је Клинтонова “својом глупом политиком створила Исламску државу” и да за то мора сносити одговорност.

          Чак је неувијено изговорио да би Исламска држава морала да јој да награду као свом оснивачу.              

 

             

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

mrljavko's picture
mrljavko 22:46 08.08.2016.

  • +26
Voting is closed.

Tramp je potpuno u pravu. Svako je jos za vreme Bila Klintona video seljacko flertovanje na kartu islama radi mnogo sitnijih sicara i verovanja u mogucnost uspostavljanja svetske hegemonije uz njegovu pomoc. Tacno je da je porodica Klinton pravi implicirani agens, inicijator za stvaranje jakih islamskih osinjaka. Bus je samo bacio bombu u osinjak, sto je takodje bio pogresan potez, dok je Obama prepustio toliko mnogo svojoj veoma neodredjeno ili mozda vise podlo podvojenoj spoljnoj politici. Ovaj prekid Trampovog intervijua samo moze da bude veliki potstrek za njegovu podrsku. Zadnje reci obicno ostaju upecatljive. Mnogi ce da shvate, naravno osim onih koji nisu potpuno izgubili glavu u dugotrajnom komzumiranju droge demagogije, da se upravo desilo javno pocinjeno nasilnistvo. Tramp je taj potez svesno isprovocirao, obzirom da mu je jasna siroko rasprostranjena licemerna i malogradjanska etika koja vlada drustvom. To su samo poeni za njega. Da emisija nije prekinuta, nista se ne bi desilo, jer bi sve proslo kao i do sada u starom maniru, stalnom nedovoljno fer prepucavanju. Ono sto se trenutno desava u svetu velikih dogadjaja, izgleda da se ocrtava u otreznjavanju siroke svetske javnosti od demagoske zaludjenosti jednog vremena, posebno karakteristicnog po familiji Klinton i fiktivne postavke ispiranjem mozga planovima zapadnog finansijskog kapitala. 2008 je samo manji potres ciji eho ce se sve vise osecati u veoma razlicitim vidovima. Tu je izasao na videlo deo nekontrolisanog prljavog vesa finanskijskog kapitala. To je bio upravo indikator necega sto se pojavilo i ma koliko bilo prigusivano na tome se nece zavrsiti. Proces otreznjenja bice daleko dugotrajniji posle lude pijane noci.

Видра's picture
Видра 23:16 08.08.2016.

  • +22
Voting is closed.

Mediji koji iskljucuju nepozeljnog za oligarhe! Bravo Demokratijooooooooooo

mrljavko's picture
mrljavko 02:07 09.08.2016.

  • +14
Voting is closed.

Vidra. Pametan, ali onaj koji odlucuje ne bi iskljucivao mikrofone ili program. Imao bi zivce i pamet da stvari iskoristi u svoju korist. Mnogo jasnije je da se radi o placeniku koji treba da zastupa jednu stranu pa je dosao u situaciju u kojoj ni ne zna da prosudi, ni ne zna kako ce njegov nalogodavac na to da reaguje. Tada se kao jedino nasumicno resenje nalazi iskljucivanje mikrofona. Ugai svetlo da se ne vidi sta se dalje radi.

peaceofmind's picture
peaceofmind 09:13 21.10.2016.

  • +0
Voting is closed.

Тако сам добио кредит од ова жена именом госпођа Шениква Еатман, био сам у потрази за кредит од $ 5000 и свих кредитора сам контактирао мене су сви превару од мог новца, па када је дошао у контакт са том женом нисам јој веровати u почетку она разговара са мном и покушати да ме убеди да је било када сам рекао да треба дати прилику, кад сам радио следећа ствар коју прима је био аларт из моје банке да депосите од $ 5000 tako сам срећна па ако вам је потребна кредит контакт права особа и добити кредит форуме, емаил је [email protected]

mr Јонес

Додај коментар