Трамп нуди Мексику војну помоћ за борбу против нарко-картела

НА СЕВЕРУ ТЕ ЗЕМЉЕ НЕКО ПОБИО ДЕВЕТ ЧЛАНОВА МОРМОНСКЕ ПОРОДИЦЕ ЛЕБАРОН ИЗ ЈУТЕ

Мормонска породица Лебарон

* „Спремни смо и вољни да се умешамо и одрадимо посао брзо и ефикасно. Нарко-картели су постали велики и моћни, понекад је потребна војска да порази ту војску

____________________________________________________________

        ДОНАЛД Трамп је преко Твитера одреаговао на масакр у Мексику у којем је убијено и девет чланова једне америчке мормонске породице.

        "Предивна породица и пријатељи из Јуте жртве су међусобног обрачуна опасних нарко-банди. Ако Мексико затражи нашу помоћ да се реши тих чудовишта, Сједињене Државе му стоје на располагању, спремни смо и вољни да се умешамо и одрадимо посао брзо и ефикасно. Нарко-картели су постали велики и моћни, понекад је потребна војска да порази ту војску", написао је Трамп.

        "Дошло је време да Мексико, уз помоћ Сједињених Држава, објави рат нарко-картелима и збрише их с лица земље. Једва чекамо позив вашег сјајног новог председника", додао је Трамп.

        Најмање девет чланова америчке породице Лебарон, укључујући и децу, убијено је у нападу на северу Мексика. Непознати нападачи убили су Лебаронове који су били повезани с мормонском заједницом настањеном у Мексику пре неколико деценија.

        Живе су их спалили, а жртве су старе од осам месеци до 43 године.

        Убиства су се догодила током одласка на венчање. Седамнаест чланова породица Лебарон и Лангфорд кренуло је на свадбу својим возилима, када су на њих запуцали непознати нападачи.

        Погодили су резервоаре с горивом, па су нека возила у потпуности изгорела.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари