Трамп јавно рекао да сумња у Бајденову `умну адекватност`

МОГУЋИ КАНДИДАТ ДЕМОКРАТА ЗА БЕЛУ КУЋУ РЕКАО ДА СУ СИРОМАШНА ДЕЦА ПАМЕТНА КАО И БЕЛА

* Доналд ТРАМП:„Изгледа да Џоу нису све `даске` на месту. Американци, он није човек какав вам је потребан на месту шефа државе“

* Џо БАЈДЕН средином јула – да би доказао 73-годишњем Трампу да се не осећа старијим од њега иако му је већ 76 – понудио да се такмиче у склековима

______________________________________________________________________

        ДОНАЛД Трамп јавно је рекао да сумња да је кандидат за председника САД из редова опозиционе Демократске партије – бивши потпредседник државе Џозеф Бајден – „умно адекватан“.

        За пример је навео Бајденову предизборну изјаву да су „сиромашна деца паметна и талентована исто колико и бела деца“.

        Бајдену ништа није вредело што је накнадно објаснио да се радило у „баналној омашци“ јер је хтео да каже да су паметна и талентована као и деца из богатих породица.

        Трамп га је додатно `нагазио` речима:

        „Изгледа да Џоу нису све `даске` на месту. Американци, он није човек какав вам је потребан на месту шефа државе“.

        Бајден је средином јула – да би доказао 73-годишњем Трампу да се не осећа старијим од њега иако му је већ 76 – понудио да се такмиче у склековима.

        Трамп је посебно нагласио да никога од досад (само)кандидованих демократа не сматра озбиљним и опасним ривалом за изборе који ће бити одржани почетком новембра 2020-те.

        Бивши директор ЦИА Роберт Гејтс упозорио је сународнике да су сва тројица најозбиљнијих претендената на Белу кућу „исувише стари“ јер је сенатор из Вермонта – Берни Сандерс који је на претходним изборима био главни ривал Хилари Клинтон за страначку новинацију – „још старији од Трампа и Бајдена.

        Он је недавно напунио 77 година.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари