Колумнисткиња „Ел“ поднела тужбу против Трампа у којој тврди да ју је силовао пре 23 године

ПРЕДСЕДНИК САД ТВРДИ ДА НИКАКВУ ЏИН КЕРОЛ НИКАДА НИЈЕ НИ УПОЗНАО

* ФАКТИ: Џин Керол је демократкиња, са „интегритетом, поштењем и достојанством“. Таквим да је о силовању (или „силовању“) ћутала све док Доналд Трамп није постао председник САД који је – попут црне мачке – прешао преко пута глобалној дубокој држави. Очито је било потребно да се он уздигне па да прораде њеии „интегритет, поштење и достојанство

______________________________________________________________________

        ЖЕНА која је оптужила америчког председника Доналда Трампа да ју је силовао пре више од 23 године у једној продавници у Њујорку поднела је данас тужбу против њега због његових изјава у јуну у којима је порицао да ју је напао.

        Џин Керол, дугогодишња колумнисткиња магазина „Ел“, навела је у тужби поднесену суду на њујоршком Менхетну да је Трамп лагао када је тврдио да је није напао и довео у питање њен "интегритет, поштење и достојанство" својим објашњењем разлога зашто је изашла у јавност с причом о том инциденту.

        Како преноси Ројтерс, Бијела кућа није одговорила на захтјев за коментар.

        Портпаролка Бијеле куче Стефани Гришам рекла је Вашингтон посту да је "тужба бесмислена и прича је превара - баш као и ауторка".

        Џин Керол је причу о наводном силовању у продавници "Бергдорф Гудмен" на њујоршкој Петој авенији, за које тврди да се догодило између јесени 1995. и прољећа 1996, објавила у магазину "Њујорк" у јуну, као исечак из својих мемоара који ће бити објављени следећег месеца.

        Трамп је тада саопштио да је није силовао и да је никада није срео. Он ју је оптужио да лаже и да је то учинила да би подстакла продају своје књиге.

        Још десетак жена оптужило је Трампа да их је сексуално злостављао, што он негира.

        (Танјуг)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари